Gunther Peeters

Gunther Peeters werd geboren te Lier op 15 augustus 1978.

Na zijn middelbare studies aan Sint-Jozefscollege te Aarschot ging hij Rechten studeren aan de Universiteit van Leuven. In 2001 behaalde hij het diploma van Master in de Rechten. Gunther Peeters volgde ook een bijkomende opleiding Fiscaliteit in Leuven, waarvan hij het diploma behaalde in 2002.

Gunther Peeters is zijn stage gestart in Antwerpen in 2002 en is sinds januari 2005 ingeschreven aan de balie van Turnhout en verbonden aan ons kantoor. In september 2005 werd hij opgenomen op het Tableau van de Orde van Advocaten te Turnhout. Sinds 2013 is hij eveneens opgenomen op het Tableau van de Orde van Advocaten te Brussel.

Sinds 2009 is hij vennoot in ons kantoor.

Gunther Peeters is voornamelijk gespecialiseerd in het Handels, Economisch en Fiscaal recht, Bouwrecht, Successierechten, alsmede in het Faillissementsrecht.

Hij is tevens curator bij de Ondernemingsrechtbanken te Turnhout en Brussel. In februari 2015 werd hij lid van de Balie Leuven, waarna tevens zijn benoeming als curator bij de Ondernemingsrechtbank te Leuven volgde.

Hij spreekt en schrijft vlot Nederlands, Engels en Frans.

Klik hier voor contact

Klik hier voor de verplichte mededelingen ingevolge het Wetboek van Economisch Recht (WER).

Advocaat Gunther Peeters