ikoon wco grijs

Faillissementsrecht & Gerechtelijke reorganisatie

Wanneer uw onderneming in financiële moeilijkheden zit, hoeft u niet te wanhopen. Samen met u zoeken onze gespecialiseerde advocaten faillissementsrecht en WCO naar een passende oplossing.

De gerechtelijke reorganisatie (vroegere WCO) voor tijdelijke bescherming

Dankzij een gerechtelijke reorganisatie kunt u tijdelijk bescherming krijgen tegen schuldeisers. Op die manier wint u de nodige tijd om uw onderneming weer op de rails te zetten, eventueel via een doorstart. Onze gespecialiseerde advocaten WCO staan u bij met raad en daad. 

Naast het (minder voorkomend) buitengerechtelijk minnelijk akkoord, zijn er drie pistes binnen de procedure van de gerechtelijke reorganisatie: het minnelijk akkoord, het collectief akkoord en de overdracht onder gerechtelijk gezag.

Faillissementsrecht: advocaat aan uw zijde

Een faillissement is nooit prettig. Een goede advocaat faillissementsrecht aan uw zijde is in zulke gevallen dan ook onmisbaar. Wij begeleiden u in het hele proces en zorgen ervoor dat een eventueel faillissement op een zo leefbaar mogelijke manier wordt afgehandeld, in samenspraak met de door de rechtbank van koophandel aangestelde curator.

Onze advocaten faillissementsrecht zijn allen curator in verschillende arrondissementen (Turnhout, Brussel en Leuven) en hebben dus de nodige praktijkervaring.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. - Samuel Beckett

Faillissementsrecht & Gerechtelijke reorganisatie: onze specialisten

Heeft u een vraag over Faillissementsrecht & Gerechtelijke reorganisatie?

Neem contact met ons op!